14. feb. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Se det søde foto: Stine og Niels fejrede stor dag

Stine og Niels
Stine og Niels
Foto: Anders Brohus/TV 2
Stine og Niels mødte hinanden i "Landmand søger kærlighed" sidste år, og lørdag kunne de fejre en særlig dag.

Der er sket meget, siden Stine Marthine Pedersen og Niels Pors mødte hinanden i ”Landmand søger kærlighed” i maj sidste år.

Selvom hun i begyndelsen var lidt skeptisk over, at han er yngre end hende, fik de to hurtigt et godt øje til hinanden. Den gode kemi fortsatte, og de blev kærester.

I efteråret flyttede Niels ind hos hende i Nordjylland, og for nogle uger siden tog de endnu et stort skridt i deres forhold, da de sammen flyttede ind på en nedlagt ejendom ved Brørup nær Kolding.

Og lørdag kunne de så fejre endnu en stor ting. Den 13. februar var det nemlig ni måneder siden, de mødte hinanden.

”I dag er det ni måneder siden, Niels og jeg mødte hinanden på speeddate under optagelserne til ”Landmand søger kærlighed”. Jeg var rigtig meget i tvivl, om TV var noget for mig, men hold nu kæft hvor er jeg glad for, jeg sagde ja til at være med.

Siden er vi blevet kærester, har grint, nusset hinanden i søvn og lagt planer. Lad os blive ved med det. Når jeg siger, at jeg elsker dig, er det altid efterfulgt af et ”nogle gange mere end andre”, fordi det er sandheden. ”Nogle gange mer end andre men dog altid”, skriver Stine i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Her kan man også se et par søde billeder af det unge landsmandspar, som stråler af kærlighed.

Læs mere om: