11. jul. 2020
Af Trine Larsen

Se Julie Berthelsens nye unikke tatoveringer

Julie Berthelsen
Foto: Krestine Havemann
Den smukke 41-årige sangerinde og radio-tv-vært Julie Berthelsen har brugt sommerferien på Grønland til, at få nogle nye tatoveringer, med stor betydning for hende. Se dem her.

Sangerinden Julie Berthelsen har netop fået nye flotte og helt unikke tatoveringer, som hun stolt viser frem på de sociale medier. Julie Berthelsen og hendes lille familie, gemalen håndboldspilleren Minik Dahl Høegh og børnene Casper og Sia, er for tiden på sommerferie i Qaqortog i det sydlige Grønland, og det er også her Julie i den forløbne uge har fået de nye Inuit-tatoveringer.

Julie Berthelsen havde i forevejen nogle lignende Inuit-tatoveriger, som er en tradition blandt Inuit-kvinder, der brugte dem som pynt og markeringer af ting de havde overvundet, gået igennem, oplevet i livet på godt og ondt og Julie Berthelsen fortæller selv, at det er en hyldest til den gamle kultur,

Julie Berthelsen fortæller i en video på Facebook om bl.a den arktiske pilegren, som er symbol på styrke og udholdenhed, tatoveringer hun allerede havde - men nu er nye kommet til med kærlige betydninger.

BILLED-BLADET har fået liv at vise jer billederne af Julie nye tatoveringer og I kan selv høre den smukke sangerinde fortælle mere om betydningerne, mens den vågne seer af Julis video også vil kunne se den morsomme situation, da både gemalen, Minik og datteren Sia vinker bag ruden i baggrunden, mens Julie seriøst fortæller.

Julie Berthelsen er også seriøs i de programmer, "Julies Jukeboks", som for tiden sendes hver søndag på DR P4 med forskellige kunstnere som gæster.

Se Julies nye tatoveringer her og hør, hvad de betyder i videoen under billedet.

Læs mere om: