30. dec. 2022
Af Liz Rørsig

Se nytårsvideoen med Mie Moltkes hund: Et vildt år med Bobby i familien

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Mie Moltke.
Video: Hanne Juul
Mie Moltke kan se tilbage på et 2022, hvor der er sket meget. Og hvor hun er blevet ejer af den sødeste lille hund, som hun føler en stor kærlighed til.

Mie Moltke har haft et dejligt år, hvor hun privat har oplevet at få en lille hund i hjemmet. Bobby, der er en havapoo, har charmet hele familien.
– Det er noget særligt at være omkring dyr, og Bobby er så sød, og jeg føler en kæmpe kærlighed til ham, fortæller Mie Moltke til BILLED-BLADET.

Bobby er en charmetrold

Mie har også Bobby med i dansestudiet, Soulhouse, som hun er indehaver af og driver med stor succes, og her er charmetrolden et hit.
Det er 11 år siden, at Mie åbnede Soulhouse med sit eget FeminineFlow-koncept med fokus på krop og bevægelse, og i dag holder hun foredrag, meditationer, kurser – også online – om koblingen mellem krop, sind og sjæl og den personlige udvikling.

Arbejdsmæssigt kan Mie Moltke se tilbage på et spændende år, hvor der er sket en masse gode ting.
– Jeg elsker at udvide og udvikle de ting, jeg holder af. Og det er vigtigt at blive ved med at turde gøre det, jeg tror på og gå min egen vej, som jeg har gjort i mange år, understreger Mie Moltke. Selv om hun har en travl kalender, er hun blevet god til at huske at holde pauser.

– Jeg har lært at passe på mig selv, for mit arbejde kræver meget, og jeg skal også lige nå selv at trække stikket ind i mellem. Det har hjulpet at få en hund, for jeg holder meget af at gå ture især ved vandet og skoven, fastslår dansestjernen.
Se videoen ovenfor med Mie Moltke, hvor hun ser tilbage på 2022 – i godt selskab med Bobby.

Læs mere om: