16. feb. 2021
Af Helle Skram de Fries

Se ringen Robert Hansen har foræret sin kæreste

Robert Hansen.
Robert Hansen.
Foto: Søren Lamberth
Nynne Larsen har fået den fineste kærlighedsring af sin elskede.
Søndag 14. februar var Valentine og dermed kærlighedsdag. Den anledning brugte 41-årige Robert Hansen til at forære sin kæreste, Nynne Larsen, en meget smuk ring.
BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe fotos fra Robert Hansen instagram, hvor Nynne Larsen viser ringen.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_robert_hansen_ring_beskaaret.jpg
Foto: Privat

Tre brillanter

Ringen er besat med tre brillanter, der står for ”Jeg elsker dig”. - Men nej, jeg har ikke friet, lyder det fra en glad Robert Hansen, da BILLED-BLADET fanger ham på gåtur i sneen med sin elskede. Men, som Nynne siger, har hun jo flere fingre, der kan komme ringe på, griner den forelskede skuespiller.

Gengældt kærlighed

Og ingen tvivl om at hans forelskelse er gengældt. ”TAK for dig, tak for gaven, men mest af alt tak for vores fælles liv og familie. Elsker dig”, skriver Nynne Larsen i en kommentar til det fine foto. Parret har nu været kærester i knap fem måneder og nyder virkelig livet sammen. Også når Roberts søn Herman på otte år er på besøg. Så hygger de sig alle tre.

Dejlig gåtur på Søerne

- I dag har Nynne og jeg gået tur på søerne, som det nu er helt lovligt at spadsere på. Det er bare med at nyde det, mens man kan, fortæller Robert Hansen, der har delt et skønt foto fra dagens gåtur.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_robert_hansen_paa_soeerne_beskaaret.jpg
Foto: Privat
- Vi er bare glade for livet og for hinanden, forsikrer det søde kærestepar.

Læs mere om: