Torsdag, 9. februar 2023 — af Caroline Andersen

Sebastian Bull Sarning fik angst under optagelser: Nu har han et vigtigt budskab

Frederik Nonnemann og Sebastian Bull Sarning
Frederik Nonnemann og Sebastian Bull Sarning.
Foto: Gregers Overvad
Skuespiller Sebastian Bull Sarning fik et angstanfald under optagelserne på "Øen VIP".

Han er kendt fra store tv- og filmproduktioner, blandt andet "Jagten", "Doggystyle" og "Den som dræber". Men i første afsnit af "Øen VIP", der har premiere på kanal 5 kl. 21.05, ser vi Sebastian Bull Sarning være presset til det yderste.

Skuespilleren bliver nemlig ramt af et angstanfald i det første afsnit af programmet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det kommer ikke så meget til udtryk i første afsnit. Men når det bliver nat og når man har gået i rigtig mange timer i kolossal varme, med tung oppakning, så er man i alarmberedskab, fortalte Sebastian Bull Sarning til BILLED-BLADET.

Holdet, der blandt andet består af Mille Gori, Frederik Nonneman og kokken Thomas Rohde, måtte sove på en bakke, da de ikke kunne finde den strand, som de gerne ville sove på, inden det blev mørkt. Oveni det, så resulterede den intense varme, kombineret med den høje luftfugtighed, i et kæmpe regnvejr, der varede fra klokken halv syv om aftenen til klokken halv syv om morgnen.

– Jeg kunne ikke få vejret og så var det, at det udløste panikangst, uddybede skuespilleren, der i dag sætter stor pris på den støtte han fik af holdet – og særligt støtten fra vennen Frederik Nonnemann.

Selv om Sebastian Bull Sarning var presset, så er han glad for, at det blev filmet.

– Jeg er glad for nu, at det er blevet filmet fordi det er med til at skabe en snak omkring angst. Altså hvor vigtigt det egentlig er, at vi mennesker snakker om det. Vi er ikke så mange mennesker, der tør at være åbne omkring det fordi det er en socialt tabubelagt ting, fortalte Sebastian Bull Sarning.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden