Onsdag, 9. oktober 2013 — af af Jan Bergman

Seks Kendte danskere: Kan du gætte deres bil?

Rasmus Seebach, Medina, Oliver Bjerrehuus, Tom Kristensen, Mikkel Kessler og Thorkild Thyrring. Kan du gætte hvilken bil de kører?
Rasmus Seebach, Medina, Oliver Bjerrehuus, Tom Kristensen, Mikkel Kessler og Thorkild Thyrring. Kan du gætte hvilken bil de kører?
Foto: BILLED-BLADET
Et ordsprog siger, at hunden ofte ligner sin ejermand. Kan man også se ligheder mellem personer og deres valg af bil?

Kan du gætte, hvilken bil, der tilhører de seks kendte danskereherunder - Se bilerne og find svaret via linket i bunden af artiklen.

Rasmus Seebach
På relativt kort tid er Rasmus Seebach blevet den mest succesfulde musiker i Danmark og den hurtigst sælgende nogensinde, og det har selvfølgelig vist sig på hans bankkonto, men kan man også se det i hans valg af bil?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Medina
Danmarks ubestridte pop-babe hitter herhjemme og I udlandet med hendes ørefængende sange, og hendes succes, har givet hende mulighed for at leve et liv, som kun få har råd til. Men går hun overhovedet op i biler?

Oliver Bjerrehus
Den 37 årige karismatiske supermodel og TV-personlighed, med en mere end 16-årig lang modelkarriere, lever af sit udseende og er vant til rampelyset og glamourøse omgivelser. Men er han lige så forfængelig, når det gælder hans bil?

Tom Kristensen
Danmarks vel nok mest kendte racerkører og ni dobbelte le mans-vinder, der til dagligt bor i Monaco, er ombejlet fra både fans og verdensomspændende tøj-, ure-, og bilproducenter, der kæmper om at få lov at sponsorere sportsstjernen. Men hvad kører hen egentlig i til daglig?

Mikkel Kessler
Vores mest succesfulde bokser og fem dobbelte verdensmester har tjent over 100 millioner kroner gennem sin 15 årige lange boksekarriere. Alligevel er kendt for at være ”nede på jorden” og har altid været beskeden om sin økonomi og sine præstationer. Er han lige så beskeden i sit valg af bil?

Thorkild Thyrring
Veteranen i dansk motorsport, der har deltaget i over 300 løb og været aktiv racekører i en menneskealder og deltager i ”Vild med dans”, har kørt et utal af forskellige biler gennem hele sin karriere. Hvordan er han kørende, når han ikke deltager i racerløb?

Hvilken bil passer mon på hvem af de seks kendte herover...
Foto: Bilbasen.dk

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden