Silas Holst: Det skal jeg lave til efteråret

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Planen for Silas Holst om at deltage i ”Vild med dans” til efteråret er lagt på hylden, så der bliver tid til andet arbejde for musical-stjernen.

Det var et bevidst valg fra Silas Holsts side, at han valgte at holde dette efterår åben, så han kunne vende tilbage til, hvor karrieren startede for ham i ”Vild med dans”. I juli

kom det dog frem, at han ikke er iblandt det kommende hold i årets omgang af det populære fredagsprogram.

Nu kan Silas Holst så fokusere på andet arbejde, som han skal bruge sit efterår på, for han skal blandt andet ud at holde foredrag i det ganske land.

- Jeg tager på en god lang tur og så skal jeg passe mine restauranter, fortalte Silas Holst, da BILLED-BLADET mødte ham til ”Game of Thrones”-premiere i Imperial.

En alt-mulig-mand

Silas Holst er efterhånden meget mere end en danser. Det var sådan, danskerne lærte ham at kende, men med tiden har han kunnet skrive endnu flere titler på sit CV.

Silas Holst er efterhånden en af de mest eftertragtede musicalstjerner i Danmark og har de seneste år besiddet roller i store hits som ”Grease – The Musical”, ”Saturday Night

Fever – The Musical” og ”Anything Goes”. De kommende år er han også at finde i ”Flashdance – The Musical” og ”The Book of Mormon”.

I oktober sidste år åbnede han også sin første burgerrestaurant, hvor al mad er plantebaseret. Foruden selv at bruge tid bag disken, så underviser han også dansehold om lørdagen nede i restauranten.

Senere er det blevet udvidet med endnu en Greenburger-restaurant. 

Desuden tager han ud og holder foredrag, og somme tider kan man opleve ham synge sammen med sit band Silas Holst & The Flamingo Orchestra, så der er nok at se til for den hårdtarbejdende Silas Holst. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden