Tirsdag, 10. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Silas Holst i sorg: Min far er død

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Hanne Juul
"Vild med dans"-stjernen Silas Holst har mistet sin far, Benny.

I mange år har Silas Holsts far kæmpet mod Alzheimers, og tirsdag formiddag har ”Vild med dans”-stjernen på Instagram delt den triste nyhed om, at hans far, Benny, nu er gået bort.

”I går aftes døde min far og fløj videre. Efter en årelang og ødelæggende kamp mod alzheimers og 80 ture rundt solen”, skriver han indledningsvis i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Guderne må vide, at vi bestemt ikke har set ens på verden altid, men jo ældre vi blev, jo mere forstod vi. De gode minder fylder i dag. Og det er dejligt. Flyv godt og flyv flot far. Solen står klart på himlen til en smuk tur over Køge bugt. Og hvor mærkeligt og trist det end er ikke at have en far længere, er roen i, at dine smerter er væk og dit sind endelig har fået fred, større. God tur og husk at kigge forbi engang imellem”, lyder det videre fra 39-årige Silas Holst i det rørende opslag.

Han har tidligere fortalt om, at det var på farens 75-års fødselsdag, at Benny første gang stillede spørgsmålstegn ved, hvem Silas Holst var.

- Det er en meget absurd situation at sidde i, at min far spørger ind til, hvor jeg er, og jeg så siger, ”jeg er lige her”. Så siger han, ”ikke dig, jeg kender ikke dig, hvor er min søn, Silas, henne?”. Det var hårdt, lød det fra en berørt Silas Holst i ”Til middag hos” for nogle år siden.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden