Fredag, 22. juni 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Silas Holsts bil involveret i politijagt: Sådan endte dramaet

Silas Holst
Foto: Lars H. Laursen
Silas Holsts nye bil blev natten til torsdag stjålet. Nu er bilen fundet, men desværre ikke i god behold.

For nylig købte Silas Holst sin drømmebil, men lykken varede kort. Natten til torsdag blev Jytte, som Silas Holst kalder sin elskede bil, stjålet.

Den gode nyhed er, at bilen igen er blevet fundet, men den er desværre ikke i god behold. 

Silas Holst er rasende

- Jytte er fundet… er vist for rasende til at begynde at forklare om de tre unge, der sad i bilen, da politiet endte i en biljagt i nat… så dem lader jeg være med at snakke om, skriver Silas Holst i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

- Vil derimod gerne takke jer alle – for pokker et vildt netværk jeg har…!! Alle jeres insta/Facebook delinger bar frugt, og hun blev fundet… total smadret, men fundet… Håber mekaniker kan fikse hende, og at de tre unge lærer forskellen på dit og mit… tak til alle jer andre!!! fortsætter Silas Holst i opslaget.

Jytte er totalskadet

Men desværre for Silas Holst og ikke mindst bilen Jytte, ser det desværre ud til, at de to ikke kommer til at køre sammen igen.

- Jytte er fundet, men efter fem timers telefonsnak med politi, forsikring, Falck og værksteder er konklusionen, at Jytte højst sandsynligt bliver erklæret totalskadet på mandag. Og dermed må afgå til de evige reservedeles marker… fandme ked af det, skriver Silas Holst i sin seneste opdatering om den ubehagelige situation.

Han fortæller i den forbindelse også, at han i ti år har drømt om netop en bil som Jytte, men at han desværre kun fik lov at beholde hende i tre uger, inden den blev stjålet.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden