Fredag, 29. oktober 2021 — af John Lautrup

Simon Spies: Skal du være med i tv-serie om rejsekongen?

Simon Spies
Simon Spies
Foto: Aller Media
Simon Spies skal skildres i ny dokumentarserie, og DR søger personer, som har kendt ham og været tæt på ham på den ene eller anden måde.

Simon Spies var rejsekonge og meget mere. Så meget mere og på mange måder så meget for meget, at DR er i færd med at lave en dokumentarserie om levemanden over dem alle. Hvis alt går som planlagt, bliver serien sendt i bedste sendetid på DR1 en gang i andet halvår af 2022.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- At portrættere Simon Spies er en mulighed for at se tilbage på en spændende epoke, der var kulørt og festlig og gøre det gennem en person, som havde ekstrem stor bevågenhed dengang, siger DR-redaktør, Erling Groth.

Simon Spies havde sin storhedstid i 60'erne og 70'erne, hvor han med sit vildtvoksende skæg og udsvævende rigmandsliv konstant var i bladene. Stifteren af Spies Rejser promoverede en levevis med let adgang til unge piger, som ville være utænkelig i dag. Men som de fleste dengang trak på smilebåndet af og måske ligefrem beundrede.

- Serien bliver en skildring på godt og ondt. Den handler både om dem, der havde en fest, og dem, der ikke slap fra mødet med Spies uden ar på sjælen, understreger Erling Groth.

Arbejdet med serien er stadig i den indledende fase, og DR søger på sin hjemmeside pesoner, der har kendt Simon Spies. Det sker med følgende ordlyd:

"Vi ønsker at høre fra så mange som muligt, som har været tæt på Simon Spies. Har du arbejdet for Simon Spies? Kendt ham privat? Eller har du haft et særligt møde med ham, så vil vi meget gerne høre fra dig".

Produktionsselskabet "Laud People" laver serien for DR, og her kan man henvende sig enten på [email protected] eller telefon 93 88 90 73.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden