10. sep. 2021
Af Trine Larsen

Sjove Andreas Bo afslører sød nyhed

Andreas Bo Pedersen med sin forlovede Kathrine Wadil.
Andreas Bo Pedersen med sin forlovede Kathrine Wadil.
Foto: Mikael Rieck
Skuespiller og komiker Andreas Bo Petersen har helt særlige planer til næste sommer, som han løftede lidt af sløret for, da han forleden var til hyldest-fest for kollegaen Ulf Pilgaard.

Skuespilleren og komikeren Andreas Bo, 54, har helt særlige planer - og ikke kun byggeplaner i sit hus ved Strøby Ladeplads, som han har "bygget" på og fortalt om i tre år.

Skal giftes med kæresten gennem fem år

Den sjove skuespiller skal nemlig også giftes. Og dét selvom han ikke har været på knæ eller friet på nogen særlig romantisk måde.

- Nej nej, det gør man ikke i 2021. Dér taler man bare om det ved køkkenbordet en eller anden morgen, hvor man siger til sig selv; hende dér kan jeg godt holde ud at vågne med om morgenen resten af mit liv, griner Andreas Bo, der alligevel HAR fået "Ja" af kæresten gennem snart fem år, Kathrine Wadil, som aldrig tidligere har været gift, men som er mor til to på 13 og 16 år.

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/u11_0.jpg
Komiker Andreas Bo Petersen og hans kæreste Kathrine Wadil.
Foto: Mikael Rieck

Andreas Bo skal arrangere brylluppet

- Jeg vil gerne være hvid brud, men ellers er det Andreas, som må styre resten af brylluppet. Det er han meget bedre til end mig, siger Kathrine Wadil, der er designer og 18 år yngre end Andreas Bo og fortæller, at de planlægger bryllup næste sommer - fordi så er også huset langt om længe færdigt.

- Der er ingen dato endnu, men jeg får min veninde, Køges borgmester Marie Stærke til, at vie os... hun ved det bare ikke endnu, siger Andreas Bo, der medgiver at brylluppet og planerne er vokset fra en lille seance til en ordentlig fest for vennerne.

Se alle gæsterne til hyldesten for Ulf Pilgaard i galleriet herunder:

GALLERI: Ulf Pilgaards 40 års hyldest (Foto: Mikael Rieck)

Læs mere om: