Skønne billeder: Masser af bagedyst-stjerner samlet til bogreception

Onsdag var der reception for "Bogen om Den store bagedyst", og masser af deltagerne fra det populære program var med. Se alle de dejligere billeder i galleriet herover.

Lørdag er der premiere på endnu en sæson af ”Den store bagedyst”, og hvis man er stor fan af programmet, er der endnu mere godt nyt.

”Bogen om Den store bagedyst” er netop udkommet, og her kan man blive klogere på alt det, der er sket gennem de første 10 sæsoner af programmet. 

Alt det man ikke vidste om bagedysten

I bogen kan man både møde vinderne, ligesom man kan læse om alt det, der sker bag kameraerne.

Det er journalist Louise Sloth, der har skrevet bogen, som også er spækket med opskrifter og sjov viden om programmet. Hun har arbejdet som vært på DR, men i mange år har hun også været med bag kameraet under produktionen af ”Den store bagedyst”.

Emil havde lavet kagen

Onsdag holdt hun bogreception for ”Bogen om Den store bagedyst”, og blandt gæsterne var der masser af deltagere fra de 10 sæsoner af det elskede DR-program, og de hyggede sig på kryds og tværs af de mange sæsoner.

Der var naturligvis også lavet en kage til lejligheden, og det var den tidligere vinder af programmet, Emil Obel, som havde kreeret den.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Se kagen og billederne af de mange kendte receptionsgæster i galleriet herover.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden