Mandag, 4. juni 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Skuespiller Stephania Potalivo får helt nye titler på CV'et: Læs her hvilke

Stephania Potalivo og Michelle Kristensen
Foto: Julie Bjarnhoff
Ikke blot kan skuespiller Stephania Potalivo snart skrive forfatter på sit CV. Til sommer kan hun også skrive frue foran sit navn, når hun gifter sig med kæresten Nils Petter Bro.

Skønne Stephania Potalivo har mange talenter, og de senere år har man kunnet se hende som skuespiller i blandt andet ”Mercur”, som vært på ”Voice Junior”, og så har hun også slået sine folder på ”Vild med dans”-gulvet, hvor hun nåede en flot andenplads i 2015.

Men lige om lidt kan Stephania Potalivo også skrive forfatter på CV’et. Sammen med sundhedsekspert Michelle Kristensen, har hun kastet sig ud i at skrive en bog, der skal inspirere til en sundere og mere afslappet livstil.

Stephania Portalivo vil inspirere 

Sammen med sundhedsekspert Michelle Kristensen, kendt fra blandt andet ”Go’ morgen Danmark”, har hun været med til at lave en E-bog om sammenligningskultur. 

Planen var egentlig, at bogen skulle handle om at få Stephanie Potalivo i form, men efterhånden som arbejdet skred fremad, endte bogen med at handle om noget helt andet.

- Jo længere vi kom med skriveprocessen og de mange snakke, gik det op for os, at vi begge kan komme i tvivl om, hvorvidt vi nu er gode nok, pæne nok, interessante nok, fordi vi sammenligner os med andre kvinder, vi ser glimt af på Instagram.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi kan begge lidt for ofte glemme, at se os selv i øjnene og huske på, hvad der egentlig gør os glade, hvor vi kommer fra, og hvad vi hver især vil have ud af livet, forklarer Michelle Kristensen på sin blog om tankerne bag den nye bog, som de håber vil give inspiration til, hvordan man får et sundere og mere afslappet liv.

Stephania Potalivo og Michelle Kristensen
Foto: Julie Bjarnhoff

Forfatterparret ser meget forskelligt på mad, og Stephania Potalivo er ikke just begejstret for Michelles form for "pasta", som er lavet af squash.

I bund og grund er vi alle ens

- Vores gener, opvækst og hverdage kan være forskellige, og i bund og grund er vi alle mennesker af kød og blod, som flere gange i ugens løb sidder på toilettet og laver lort. Ja selv kronprinsessen laver lort, forklarer Michelle Kristensen, og den tankegang har netop inspireret til bogens titel, som slet og ret er ”Kronprinsessen laver også lort”.

Stephania Potalivos og Michelle Kristensens e-bog forventes at udkomme i midten af juli.

Stephania Potalivo skal snart giftes

Men forfatter er ikke den eneste nye titel, som Stephania Potalivo får denne sommer.

Fra den 23. juni kan hun også kalde sig selv for hustru, når hun gifter sig med kæresten Nils Petter Bro. 

Få et gensyn med Stephania Potalivo fra 2015, hvor hun dansede sig hele vejen til finalen i "Vild med dans" i galleriet herunder. 

GALLERI: Stephania Potalivo i Vild med dans

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden