Onsdag, 1. marts 2023 — af Caroline Andersen

Sød historie: Derfor har Jada og Alex Høgh Andersen kendt hinanden siden barndommen

Alex Høgh Andersen
Alex Høgh Andersen
Foto: Mikael Rieck
Sangerinden Jada og skuespilleren Alex Høgh Andersen kender hinanden helt tilbage fra barnsben.

Den 28-årige Alex Høgh Andersen er fra Skælskør og 30-årige Jada er fra Bisserup. Der var derfor ikke mere end blot et par kilometer, der adskilte de to børn.

Da de er 9 og 10 år gamle møder de hinanden for første gang – og det var selvfølgelig på en scene, at de skulle have deres første møde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Første gang vi mødes er fordi min mor vil lave noget drama i Skælskør, hvor vi begge kommer fra. Der starter Alex og jeg til noget improvisationsdrama. Så kommer vi begge med i et stykke, hvor Alex får rollen som kanel, og jeg får rollen som nellike, fortæller Jada, der rigtig hedder Emilie Molsted Nørgaard, i podcasten "Mads og A-holdet" på Podimo.

Udover at lave skuespil sammen, så blev det også starten på et venskab. Alex Høgh Andersen havde kun rosende ord om barndomsveninden.

– Dengang sang du også helt fuldstændig fremragende. Emilie var nok min første pigeveninde, fortalte Alex Høgh Andersen i podcasten.

Det blev gengældt med det samme af Jada, der også havde det på samme måde med skuespilleren.

– Du var den første dreng, jeg følte, at jeg kunne snakke med. En jeg turde være mig selv over for, og en som jeg kunne være et menneske over for, sagde Emilie Molsted Nørgaard, der også er bedre kendt som Jada.

Du kan høre podcasten "Mads og A-holdet" på Podimo, hvor der kommer nyt afsnit ud hver fredag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden