SØDT BILLEDE: Linse Kessler har adopteret trebenet hund

Foto: Dan Mariegaard
Linse Kessler har udvidet familien med endnu en glad ven. Hun har adopteret den trebenede hund Taki fra Grækenland.

Linse Kessler er en sand dyreelsker og har i mange år haft hund. I april måtte hun dog tage afsked med sin gode ven Cino, der måtte give op over for kræften.

 

LInse Kessler hygger med sine hunde 

Siden har TV-stjernen fra "Familien fra Bryggen" måttet nøjes med sin elskede Jyttemor, men efter en tur til Grækenland er Linse Kessler kommet hjem med en ny legekammerat til hende.

"Kæft hvor vi hygger os sammen, en ny trio, alt imens Cino hænger på væggen (altså på et billede) og holder øje med os", skriver hun til dette skønne billede på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Linse Kessler trebenede ven

Linse Kessler og Jyttemors nye ven hedder Taki og har netop taget turen fra Grækenland til Danmark.

"Det er mig en kææææmpe ære at kunne præsentere smukke blide og meget fantastiske Taki. Jeg har adopteret ham fra @takisshelter. Der var bare noget helt specielt imellem os, da jeg besøgte ham og de andre snuder på shelteret, og jeg fløj hjem med ham lørdag aften. Som I kan se, er han tre-benet, men det afholder ham ikke fra at hoppe og danse af glæde".

"Jeg valgte at opkalde ham efter hans vidunderlige redningsmand Takis, men mellem venner i det græske forsvinder s’et åbenbart, så hans græske navn er Taki (jeg kan mærke at der også er et dansk navn på vej). Taki er 1 år og 4 mdr og han eeeelsker Jyttemor", skriver en glad Linse Kessler.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden