Fredag, 20. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Søger hjælp: Christian Degn og Trine har taget kæmpe beslutning

Christian Degn og Trine Johst Vammen
Christian Degn og Trine Johst Vammen
Foto: Søren Jul Lamberth
Christian Degn og kæresten Trine har solgt lejligheden på Vesterbro, og de er nu på udkig efter deres nye drømmehjem - og modsat planen skal det ikke være i København.

Det er gået stærkt, siden Christian Degn mødte Trine Johst Vammen i 2021. Parret blev hurtigt kærester, og i sommer kom sønnen Vagn til verden. I december kunne tv-værten desuden afsløre, at han havde friet til kæresten.

Nyt eventyr begynder

Nu afslører Christian Degn og kæresten endnu en nyhed, for den lille familie har solgt lejligheden på Vesterbro, hvor de hidtil har boet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret er på udkig efter at købe et hus, men det skal ikke ligge, hvor de ellers havde planlagt. 

Det fortæller Christian Degn i et længere opslag på Instagram, hvor han samtidig efterspørger hjælp.

Det forlovede par er nemlig på udkig efter et hus i Randers.

Planen var ellers, at de gerne ville bo på Amager, men priserne i hovedstaden er - ligesom tv-værten - tårnhøje, og i stedet for at skulle bekymre sig om at få økonomien til at hænge sammen og samtidig bo på lidt for få kvadratmeter i Københavnsområdet, har de nu taget en beslutning om at vende hjem til Jylland. 

Både Christian Degn og kæresten Trine kommer fra Randers-området, hvor de begge fortsat har både familie og venner, og det er her, de gerne vil bo i fremtiden. 

I første omgang har familien planer om at bo til leje, men de efterspørger hjælp til at finde et hus, de kan købe. Drømmen er, at huset skal ligge relativt tæt på E45 af hensyn til Trines job, og Christian Degn kunne godt tænke sig en god udsigt over for eksempel Gudenåen eller byen.

Læs hele Christian Degns opslag her.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden