Onsdag, 29. juli 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Søren Brostrøm: Har takket nej til Vild med dans

Søren Brostrøm
Søren Brostrøm
Foto: Ritzau Scanpix
Søren Brostrøm har takket nej til at være med i "Vild med dans", og det er der en særlig grund til.

Hele Danmark har lært Søren Brostrøm at kende dette forår, hvor han som direktør for Sundhedsstyrelsen har været med til at styre Danmark sikkert gennem coronakrisen.

Undervejs har der også været stor interesse for hans person, og mange er interesserede i, hvem Søren Brostrøm er. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Søren Brostrøm: Sjovt at danse med Silas Holst

Kendisfaktoren har da også gjort, at han er blevet tilbudt at være med i den kommende sæson af ”Vild med dans”.

Det fortalte han tirsdag aften til Natasja Crone i ”Go’ Aften Live”, men danskerne kommer ikke til at se ham i en Foxtrot til efteråret.

- Desværre ikke, Natasja, det kunne ellers have været sjovt. Det kunne have været rigtig sjovt for mig at danse med Silas Holst. Det havde været en fantastisk fysisk udfordring. Formentlig den største fysiske udfordring, siden jeg gik til juniorfodbold, sagde Søren Brostrøm med et smil.

Vigtigt at give noget af sig selv 

Gennem de sidste mange måneder har man kunnet se ham på tv, og han har givet flere interviews, og Søren Brostrøm er helt bevidst om, at man i hans situation også skal give lidt af sit privatliv. Men han mener dog, at det vil være for meget af det gode, hvis han skulle være med i ”Vild med dans”. 

- Grunden til, man har lært andre sider af mig at kende end embedsmanden, der står der, er fordi jeg har erfaret fra tidligere (…), at det ikke er tilstrækkeligt bare at være Sundhedsstyrelse og embedsmand. Man skal også kunne mærke, hvor jeg kommer fra. At jeg har været læge og gynækolog i 20 år. At jeg kommer fra en lægefamilie og har nogle værdier med i ballasten. Det er også vigtigt, sagde Søren Brostrøm i ”Go' aften live”.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden