19. jun. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Søren Ole og Cecilie: Klar til næste skridt

Cecilie og Søren Ole
Cecilie og Søren Ole
Foto: Søren Jul Lamberth
Søren Ole og Cecilie fra "Kærligheden hvor kragerne vender" har boet sammen i et halvt år, og de er klar til næste skridt.

Søren Ole og Cecilie faldt pladask for hinanden i TV 2-programmet ”Kærlighed hvor kragerne vender”.

Her godt halvandet år efter, at de mødte hinanden, blomstrer kærlighed fortsat mellem de to.

Kigger på hus

– Det går rigtig godt. Vi flyttede sammen i december, og det er gået ud over al forventning. I starten var jeg bange for, jeg ikke kunne føle mig til rette, for jeg har altid boet selv og havde det fint med det. Men jeg ville også rigtig gerne bo med Cecilie, og det gik op i en højere enhed, fortalte Søren Ole, da han sammen med kæresten var til Reality Awards.

Men det er ikke sikkert, at de kommer til at bo ved ham i den lille by Frifelt i mange år endnu.

– Vi har snakket om at finde noget sammen. Jeg er flyttet ind ved Søren Ole og selvfølgelig har vi gjort meget for også at gøre det til mit. Men det at starte et nyt sted og få nogle nye fælles venner og naboer… siger Cecilie, og Søren Ole supplerer:

– Vi drømmer om et fælles fundament at bygge op, frem for at hun bare kommer ind i mit. At finde et sted, der er vores begge tos og bygge det op derfra med forhåbentlig en god familie og godt bryllup og ting og sager… Det er ikke inden for rækkevidde lige nu, men vi kigger lidt huse.

Se flere billede af de mange gæster ved årets Reality Awards i galleriet herunder.

GALLERI: Reality Awards 2021 (Foto: Aller Foto)

Læs mere om: