7. jan. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Sofie Linde på lang rejse med sin mand og lille datter

Sofie Linde
Foto: Martin Høien
Efter lang tid hjemme i Danmark tager Joakim Ingversen og Sofie Linde deres datter, Trine, med på hendes første udlandstur.

Som nybagte forældre er det ikke altid lige let at tage ud og opleve verden, og Sofie Linde, som blev mor i februar, har da heller ikke været væk fra Danmark i lang tid.

"Siden jeg var gravid, har jeg ikke været ude at rejse. Vi har altså som familie ikke været længere væk hjemmefra end Jylland," skriver ”X Factor”-værten i et Instagram-opslag, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra.

Sofie Linde rejser til Florida

Og det er vel at mærke ikke bare en lille smuttur, familien tager på. Sammen med manden Joakim Ingversen og deres knap et år gamle Trine tager Sofie Linde hele vejen til Florida i USA. "Første udfordring er 10 timer i et fly med en baby. Ønsk os held og lykke," skriver Sofie Linde i opslaget, hvor hun også har delt et billede af sig selv omringet af en masse kufferter.

Sofie Linde
Foto: Privat

Sofie Linde tilbage i X Factor

De næste mange fredage er det dog ikke kufferter, men derimod håbefulde sangtalenter, som TV-værten er omgivet af. Hun er nemlig tilbage som "X Factor"-vært for fjerde gang, denne gang på TV 2.

Få et gensyn med alle de tidligere værter i galleriet herunder.

Galleri: X Factor værter (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: