Sonja Richter nomineret til ELLE Style Awards

Foto: AOP
Skuespilleren Sonja Richter er blandt de nominerede, når magasinet ELLE i aften deler priser ud i 15 forskellige kategorier.

Når modemagasinet ELLE i aften afholder deres årlige Style Award-show bliver det med prominente navne på scenen.

Magasinet kårer nemlig de mange mennesker, der hver dag inspirerer gennem deres arbejde, og det gælder både skuespillere, designere, stylister, fotomodeller, fotografer, musikere osv. Der skal uddeles priser i hele 15 kategorier, og blandt danske kvindelige skuespillere dyster Helle Fagralid, Sidse Babett Knudsen og Sonja Richter.  

Det er især mode og kreativitet, der er i højsædet, når ELLE inviterer til prisoverrækkelse, og redaktionen bag magasinet glæder sig til at kåre de dygtigste og mest kreative kræfter i dansk mode netop nu.

- Mode er noget, vi alle bliver inspireret og berørt af, og derfor er det for os rigtig vigtigt med en modepris som denne, hvor vi både hylder de bedste i branchen og de mennesker, der inspirerer os, siger ELLEs chefredaktør Cecilie Christiansen.  

Og derfor fokuserer kategorien kvindelige skuespillere heller ikke bare på talent. Ifølge ELLE skal de skuespillere, der bliver nomineret, have imponeret på flere måder gennem året, der er gået.

- Hun skal ikke blot være en eminent skuespillerinde; hun skal også være en inspiration, både stilmæssigt og personligt, og så skal hun have en stærk international appeal, meddeler ELLE.

Showet finder sted i aften i Koncerthuset i DR Byen og vil efterfølgende blive vist på TV3 og TV3 Puls.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden