Stephanie støtter særlig sag

Stephanie Siguenza van-der Watt

Stephanie Siguenza van-der Watt

Foto: Martin Høien
Stephanie Siguenza fra "Årgang 0" hopper som en masse andre danskere i traveskoene 1. maj for at støtte et godt formål.

Mange kender og følger Stephanie Siguenza fra ”Årgang 0”, og nu bruger hun sin stemme for at støtte op om en ganske særlig sag.

  1. maj kan man samle ind til Scleroseforeningen via eventet You Go Girl, og det er netop, hvad Stephanie har tænkt sig at gøre.
     

´- Jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg havde lyst til at deltage, og det synes jeg kunne være spændende, fortæller Stephanie, der gerne vil være med til at gøre flere folk opmærksom på sygdommen, som cirka 16.500 danskere har.

- Jeg kender faktisk ikke så meget til sclerose. Men jeg tænkte, det var en god mulighed for at lære noget mere om sygdommen, og så greb jeg muligheden for at være med til at støtte, lyder det fra Stephanie, der ikke selv kender nogen med sclerose.

Cirka to ud af tre, der får sygdommen, er kvinder, og den 1. maj hopper Stephanie ligesom så mange andre danskere i traveskoene til You Go Girl for at støtte op om eventet. 

Stephanie holder sabbatår, og hun bruger tiden på at arbejde. Hun skulle også have holdt nogle foredrag i forbindelse med, at hun sidste år udkom med sin bog, men det er blevet rykket igen og igen.

- Nu håber jeg, alt går vel, og jeg kan komme ud at holde foredrag den 20. maj. Det har stået lidt stille, men nu må vi se.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Man kan høre mere om sagen i videoen herunder, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele fra Stephanies Instagram. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden