Stephanie Surrugue og Jørgen Leth sammen i Sydfrankrig

Stéphanie Surrugue. 

Stéphanie Surrugue. 

Foto: Krestine Havemann
Gensynsglæden var stor, da vennerne og cykelentusiasterne Stéphanie Surrugue og Jørgen Leth mødtes i Frankrig forud for Tour de France.

Både DR’s korrespondent Stéphanie Surrugue og kommentator-koryfæet Jørgen Leth har dækket Tour de France for TV 2, men det skal de ikke i år.

De to venner og cykelentusiaster mødtes dog alligevel i Frankrig, forud for det traditionsrige cykelløb, der begynder lørdag.

Stéphanie Surrugue: Vi er gamle venner 

- Der var stor gensynsglæde i Paris i går, hvor Jørgen og jeg spiste en forrygende middag på brasseriet Les Deux Magots. Vi er jo gamle venner og Tour de France-makkere, så selvfølgelig talte vi om både cykelløb, kærlighed, arbejde, kunst - og mere om både kærlighed og cykelløb, skriver Stéphanie Surrugue i en mail til BILLED-BLADET.

82-årige Jørgen Leth er endnu en gang taget sydpå for at dække Touren - denne gang for den franske bilfabrikant Citröen, mens Stéphanie Surrugue har bopæl i Paris. 

Sammen på slotsophold i Sydfrankrig

Det legendariske løb begynder lørdag, men heldigvis er der tid til, at venneparret kan se endnu mere til hinanden. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi har faktisk besluttet, at vi slet ikke har fået talt færdig, så i morgen tidlig flyver jeg til Sydfrankrig og tilbringer weekenden på et lille slot sammen med Jørgen, hans søn, filminstruktøren Asger Leth, og ikke mindst Jørgens faste Tour de France-chauffør gennem 11 år, Henrik Blesky, som også en er god ven. Det skal nok blive fornøjeligt!, forsikrer Stéphanie Surrugue.

Hun har delt et herligt billede af gensynet med Jørgen Leth i Paris, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

De står foran Citröens fantastiske Leth-mobil, der skal fragte Jørgen Leth rundt under Tour de France.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden