Tirsdag, 3. januar 2023 - af Majken Munk

Stéphanie Surrugue ser frem til én særlig ting i 2023: Min mor har været bekymret for mig

Stéphanie Surrugue
Stéphanie Surrugue
Tv-vært Stéphanie Surrugue har brugt en stor del af 2022 på at rejse rundt i verden. Så meget at det har gjort hendes mor bekymret.

Over nytår dukker Stéphanie Surrugue op på skærmen en del gange.

Hun har blandt andet dækket både dronning Margrethes nytårstale og når der sendes live på årets første dag til nytårstaffel på DR.

Men hendes mor har i løbet af 2022 været bekymret på sin datters vegne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rejst meget

Normalt er tv-seere vant til at se Stéphanie Surrugue rapportere fra forskellige steder i verden i kraft af sit job som korrespondent på DR.

Men i år har hun været travlt beskæftiget med et tv-program, som har sendt hende på alverdens rejser rundt omkring i verden.

- Jeg har rejst virkelig meget i år, fordi jeg har været med til at lave en serie om danske udvandrere. Den hedder ”Danskere i verden”, og de første to måneder af året sidder vi og speaker og laver det færdigt, og så kommer det ud til marts henover seks søndage, fortæller Stéphanie Surrugue til BILLED-BLADET.

Mors bekymringer

Hun har i løbet af året mærket, at hendes mange rejser har gjort hendes mor bekymret.

- Det bliver ret fedt, fordi min mor har været meget sådan: ”Ved folk stadig godt, du har et job stadig, Fanny?”, fordi jeg har været meget mindre i fjernsynet, end jeg plejer. Så nu kan jeg bevise for min mor, at jeg faktisk ikke er blevet fyret, men jeg har lavet noget, og de kommer til marts, fortæller hun og griner.

Over grænser

Udover at Stéphanie Surrugue har bevæget sig ud over fysiske landgrænser, har hun også brudt med sine personlige grænser.

Det nye program har nemlig krævet et lidt andet antræk, end hun plejer at gå i.

- Det har været vildt, og det har været grænseoverskridende for mig, for vi er ret langt fra stiletter og gallakjoler. Vi er mere ovre i gummistøvler og mudder op til knæene, fortæller Stéphanie Surrugue.

”Danskere i verden” skal efter planen have premiere til marts på DR.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden