29. mar. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Stjernerne fra Årgang 20 og Årgang 0: Så tætte er Maria og Stephanie

Maria Mainz og Stephanie Siguenza
Maria Mainz og Stephanie Siguenza
Foto: Søren Jul Lamberth
Maria Mainz og Stephanie Siguenza er kendt fra henholdsvis "Årgang 20" og "Årgang 0", og de to er blevet rigtig gode veninder.

Det er 22 år siden, man på tv kunne se Stephanie Siguenza komme til verden, og frem til hun blev 18 år har danskerne kunnet følge hendes liv i ”Årgang 0”.

Herefter begyndte dokumentarserien forfra med en række nye familier, og i indtil videre to sæsoner har man kunne følge blandt andre Maria, Daniel og sønnen Louie i ”Årgang 20”.

Louie er vild med Stephanie

Selvom de ikke har medvirket i det samme program, er der opstået et tæt venskab mellem netop Stephanie, der var barn i ”Årgang 0”, og Maria, der er mor i ”Årgang 20”, og der er da heller ikke mere end et par års forskel mellem de to.

- Det er ikke fordi, vi ses så tit, men vi snakker sammen stort set hver dag, fortalte Stephanie på 22, da BILLED-BLADET forleden mødte hende til Reality Awards.

Hun bor i Slagelse med sin mand, Jeff, men hun skulle overnatte i Lyngby hjemme hos Maria Mainz, 24, som hun også havde inviteret med til prisfest. Inden festlighederne begyndte i København, havde hun mødt hende og Daniels søn Louie for første gang.

- Louie var vild med dig! Sagde Maria om sønnen, der har diagnosen infantil autisme.

- Han ville holde mig i hånden og vise mig alt muligt. Jeg tager det som en stor kompliment. Det er fedt, han finder tryghed ved én, han ikke kender. Han er så sød. Man får helt lyst til selv at få en baby, når man ser ham, fortalte Stephanie.

Rart at have hinanden

De to veninder har meget til fælles, og blandt andet kan Stephanie dele ud af sin erfaringer med at være del af en årelang dokumentarserie.

- Det er rart at høre det fra barnets synspunkt i forhold til Louie, så vi taler lidt om, hvordan det har været for Stephanie at være med. Det er rart at have hinanden, og det er sjovt, at vi er næsten samme alder, sagde Maria.

Se flere billeder af de mange gæster til årets Reality Awards i galleriet herunder.

GALLERI: Reality Awards 2022 (foto: Aller Media)

Læs mere om: