Tirsdag, 27. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Stor overraskelse: Kasper Hjulmand springer ud som skuespiller

Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand

Foto: Mikael Rieck
Landstræner Kasper Hjulmand springer ud som skuespiller til efteråret, når han medvirker i nye afsnit af YouSee-serien "Sunday", der har Melvin Kakooza i hovedrollen.

Kasper Hjulmand har taget Danmark med storm, siden han overtog posten som landstræner for godt to år siden.

Til november får man meget mere at se til den 50-årige træner, når Danmark skal til VM i Qatar. Men slutrunden bliver ikke hans eneste optræden på tv.

Birolle i hit-serie

Senere på året medvirker han nemlig i nye afsnit af YouSee-serien ”Sunday”. 

Det er Melvin Kakooza, der spiller hovedrollen som kenyaneren Sunday, der er blevet hentet til Fredericia for at spille fodbold. Det er der indtil videre kommet fire sjove sæsoner ud af, og til oktober er der premiere på nye afsnit.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Denne gang bliver det dog lidt anderledes, for i stedet for en ny sæson kommer der en række specials, der foregår omkring henholdsvis halloween, VM og nytår.

Ikke overraskende er det i de to afsnit, der handler om VM, at landstræneren dukker op i en birolle. Det fremgår af en pressemeddelelse. 

Melvin Kakooza i rollen som Sunday

Foto: Per Arnesen

Store stjerner på rollelisten

I de nye afsnit kan man også opleve blandt andre Thue Ersted Rasmussen, Lars Hjortshøj, Brian Lykke, Bodil Jørgensen, Birthe Neumann, Troels Malling, Bodil Jørgensen og Melvin Kakoozas mor, Carolyne Kaddu Rasmussen.

Hver af de nye ”Sundays”-specials består af to afsnit af 30 minutters varighed. Det første, som handler om Halloween, får premiere på YouSee 6. oktober. VM-afsnittene, hvor Kasper Hjulmand medvirker, kan ses fra 21. november, mens nytårs-episoderne får premiere 19. december.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden