29. jan. 2017
Af Majken Munk

Tage Frandsen siger farvel til sit livsværk

Tage Frandsen.
Tage Frandsen.
Foto: Krestine Havemann
Den populære kendisfrisør Tage Frandsen tager afsked med sin salon på Frederiksberg, som han i år har haft i 25 år.

Han har stylet næsten alle fra Janni Spies til Lisbet Dahl, men for nyligt meldte kendisfrisøren Tage Frandsen ud, at det er tid til at trappe ned for arbejdet.

Han giver stafetten videre til Peter Aagaard, der overtager salonen, som Tage Frandsen har ejet i 25 år til august.

- Det er mit livsværk, jeg siger goodbye til. Det er jo meget vemodigt, men jeg er også glad, fordi jeg selv har fået lov til at bestemme, hvad der skal ske, fortalte Tage Frandsen ved sin afskedsreception lørdag.

PREMIERE: Se Kjoler & Kreationer - BILLED-BLADETs nye modemagasin

Det er dog ikke helt slut for Tage Frandsen, for han vil stadig have kunder i salonen. Han har bare ikke det overordnede ansvar mere. Så der bliver mere tid til rejser sammen med kæreste Karsten Bjørn Jensen.

Har fundet den rigtige mand

Kendisfrisøren blev mødt af venner og familie til sin afskedsreception, og det kunne mærkes på hovedpersonen, at det var en rørende oplevelse med så mange deltagende.

Selv om det er vemodigt at sige farvel, så er Tage Frandsen sikker på, at Peter Aagaard er den helt rigtige mand til jobbet.

- Peter kastede bolden om et samarbejde op, og efter noget tid gik det op for mig, at vi var meget ens. Jeg er sikker på, at jeg har fundet den rette til at føre mit livsværk videre, fortalte Tage Frandsen.

LÆS MERE: Tage Frandsen har tabt 22 kilo

Læs mere om: