3. aug. 2021
Af Trine Larsen

Tage Frandsen slår vild rekord

Tage Frandsen
Tage Frandsen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Frisør Tage Frandsen, som de fleste sikkert kender som "de kendtes frisør" kan snart føje endnu en titel til de mange han har i forevejen. For frisøren, der ikke alene er er kendt for at svinge saksen og ordne parykker til landets revyer, arrangere blomster-opsatser som en professionel, og trylle kulinariske lækkerier i sit køkken, udgiver nu også en bog om sit liv.,

Torsdag 16. september bliver endnu en mærkedag i frisør Tage Frandsens liv.

For da udkommer den bog, som han og journalist Kasper Iversen, har samarbejdet om i næsten to år.

Bogen "Tage Frandsen - historien om Danmarks første kendis-frisør" handler om den lille jyske drengs store og nærmest umulige drømme, om hans læreplads, de mennesker, der har inspireret ham, om modvind og nedture, livslange venskaber, konkurser og kærlighed.

For bogen er den sande historie - fortalt af både frisøren selv og af godt 50 mennesker, som har krydset hans vej og blevet nære venner, gode bekendte og samarbejdspartnere.

https://imgix.billedbladet.dk/img_2518w.jpg
Foto: Privat

- Jeg har ikke rigtig noget at skjule... mere, så ALT er med, smiler Tage Frandsen, der mener, at bogen om hans liv, der også fortæller om det forliste ægteskab med hans datters mor, og mødet med livsledsageren, Karsten, skal fortælles, som det er.

- Det skal være sandheden, ellers gider folk jo ikke læse den, mener Tage Frandsen, der også fortæller, at venner og veninder, bl.a. Janni Spies, Dorthe Kollo, Lotte Heise, Thyra Frank, Hilda Heick, Leif Maibom, og Jan Hertz, har fået frie tøjler til, at fortælle dét, de ved.

- Eller kan huske, griner Tage Frandsen, 73, der håber at kunne holde bogreception og fejrer sine 40 år som frisør i København med et brag af en fest.

For samtidig med, at Tage Frandsen udgiver bogen om sit liv, kan han fejre en usædvanlig rekord, idet han i september kan fejre 40 året for sin første salon i København, som selvstændig frisør - en livsgerning, han stadig er aktiv i, selvom helbreddet også har drillet alvorligt gennem årene.

Læs mere om: