25. maj. 2018
Af Liz Rørsig

Thomas Skov Gaardsvig i sorg

Thomas Skov Gaardsvig.
Thomas Skov Gaardsvig.
Foto: Krestine Havemann
Den tidligere DR-vært Thomas Skov Gaardsvig har mistet sin far efter et langt sygdomsforløb.

Thomas Skov Gaardsvig har på sin Instagram-profil skrevet et rørende opslag om faren, der er gået bort efter længerevarende sygdom. Han blev 63 år.

”Tidligere på foråret lavede jeg en række programmer om fædre og sønners forhold. Jeg har aldrig fået så meget respons på et program tidligere. Derfor vil jeg også komme med en opfølgning. For i sidste uge var hele familien samlet på hospitalet, og jeg sad og holdt min far i hånden, da han stille sov ind efter et langt sygdomsforløb. Det var en smuk, men alt for tidlig afsked. Tilbage sidder jeg med en masse stærke og gode minder om de 32 år, vi nåede at have sammen. Jeg ville ønske, det havde været flere. Husk nu at få talt med dine kære, mens de er her”.

Sådan skriver den tidligere DR-vært til fotoet, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.

https://imgix.billedbladet.dk/img_3072_2_0.jpg
Foto: Privat

Ramt af en hjerneblødning

I efteråret 2017 blev hans far ramt af en hjerneblødning, og det satte en masse tanker i gang hos Thomas Skov Gaardsvig omkring forholdet til faren.

Resultatet af refleksionerne blev til P1-podcastserien ”Far, der er noget, vi skal tale om”, hvor Thomas, der nu er freelancejournalist, interviewer kendte danske mænd om forholdet til deres far og om, hvilken far de gerne selv vil være.

Læs mere om: