2. maj. 2021
Af Liz Rørsig

Thomas Skov og Emilie: Sådan holder vi kærligheden ved lige

Thomas Skov og Emilie Bruhn
Thomas Skov og Emilie Bruhn.
Foto: Hanne Juul.
Thomas Skov og Emilie Bruhn har kendt hinanden i 13 år og supplerer hinanden godt. De har også lavet et fælles projekt, en ny børnebog.

Thomas Skov og hustruen Emilie har i fællesskab lavet bogen ”Snip Snap Snork – Godnathistorier fra Sovgodtersgade”. I bogen er der 10 historier, og til hver historie er der en godnatsang.

Kærligheden blomstrer

Parret har tidligere arbejdet sammen i DR, hvor de i sin tid mødtes. I 2014 blev de gift, og sammen har de børnene Ellen på fem år og Otto på to år. I en travl hverdag er parret gode til at få forholdet til at fungere og kærligheden til at blomstre.

- Thomas og jeg giver hinanden plads og hylder, at vi er meget forskellige. Vi er også gode til at fejre livet og hylde hverdagen, fortæller Emilie til BILLED-BLADET.

Små udflugter

Parret tager ofte børnene med på små udflugter om eftermiddagen efter arbejdstid. Så sidder de i ladcyklen og er klar til eventyr i København, hvor familien bor.

- Når man som jeg er vokset op i Sønder Felding, så rejste man til København for at tage på ferie, men at bo her er dejligt, supplerer Thomas Skov.

Læs det store interview hjemme hos Thomas Skov og hans Emilie i BILLED-BLADET nr. 17, der er på gaden nu.

Thomas Skov og Emilie Bruhn
Thomas Skov og Emilie Bruhn med den nye bog ”Snip Snap Snork – Godnathistorier fra Sovgodtersgade”.
Foto: Hanne Juul.

Læs mere om: