Lørdag, 21. marts 2020 - af Emilie Jepsen

Tidligere X Factor-vinder laver en Youtube-kanal til børn

Foto: Thomas Laursen
Noah Skaalum vandt i 2011 "X Factor -" blot som Sarah. Nu er han klar til at lege med musikken igen, bare på en anden måde.

Fornyligt var der tv-gensyn med "X Factor"-vinderen Noah.

I TV 2-programmet "Sarahs forvandling til far" fulgte vi Noah, hans kone Sika og deres lille søn Elion. Vi så, hordan de har kæmpet for at blive en familie på tre, og hvordan Noah forsøger at finde sig selv som mand.

Nu har han kastet sig over et nyt projekt. 

 

Musik til hele familien

Noah arbejder til dagligt i Børneloppen - et loppesupermarked for børnefamilier. Det er i samarbejde med dem, at han nu laver musik igen. 

- Jeg elsker musik, og ideen med kanalen er at lancere en hel masse musikvideoer med børnesange, som forældrene rent faktisk også gider at høre på, fortæller han. 

Især i disse tider er der sikkert mange forældre, der vil sætte pris på noget nyt børnene kan høre. 

- Det er klart, at vi som butikskæde i den grad også kan mærke Corona-virussen på antallet af mennesker, der besøger vores børneloppemarkeder. Det gør imidlertid samtidig, at vi har tid til at fokusere på noget andet, og vi har lagt rigtig mange kræfter i at få skabt denne YouTub- kanal, så vores målgruppe har noget spændende at bruge tiden på – både i denne svære tid, men selvfølgelig også når coronaen igen har sluppet sit tag i Danmark, forklarer Johanna Kiel Nielsen, Noahs arbejdsgiver.

Se og hør den første sang ved at klikke HER.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden