TILLYKKE: Anders W. Berthelsen fylder 48 år

Anders W. Berthelsen

Anders W. Berthelsen

Foto: Birger Storm
Anders W. Berthelsen har i mere end 20 år imponeret på film, TV og teater. Han hører i dag til i den absolutte elite af danske skuespillere.

Han hedder egentlig Wodskou til mellemnavn, men han kalder sig blot Anders W. Berthelsen. Og kigger man ned over listen af danske tv- og filmsucceser gennem de sidste 20 år, så optræder navnet et væld af gange. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Gennembrud i Taxa

Anders W. Berthelsen har brilleret i et hav af roller på film, TV og teater. Mange husker ham for eksempel fra gennembruddet som René Boye-Larsen i ”Taxa”, som den milde Palle From i "Krøniken" eller som præsten Andreas i ”Italiensk for begyndere”. Der er rigeligt med roller at vælge mellem hos den dygtige skuespiller, som er gift med produktionsleder Christina Pind Rasmussen. Sammen har de datteren Vigga på 9 år. 

Trekløveret samlet

Anders W. Berthelsen har vist sit talent inden for både drama og komik, og inden for de senere år har man kunnet opleve ham i de tre ”Klassefesten”-film, hvor han spiller sammen med sine to gode skuespillervenner Nikolaj Kopernikus og Troels Lyby.

For tiden kan man igen opleve de trekløveret sammen. Denne gang foregår det på scenen med showet ”Ingen Panik”, som de turnerer landet tyndt med frem til slutningen af november. Også i aften, på Anders W. Berthelsens fødselsdag, står de tre skønne herrer på scenen sammen endnu en gang. 

 

Anders i en ny rolle

For nylig har man også kunnet opleve Anders W. Berthelsen i en ny rolle. I det nye underholdningsprogram "5. gear" på Kanal 5 har skuespilleren kastet sig ud i værtsrollen.

- Jeg har lavet mange film og tv, men nogle gange er det bare sjovt at prøve noget andet. Jeg er ikke på vej til at skabe en karriere. Det vil ikke komme i vejen for noget, men det skal prøves, har skuespilleren tidligere forklaret til BILLED-BLADET. 

BILLED-BLADET ønsker dygtige Anders W. Berthelsen stort tillykke med fødselsdagen og de 48 år. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden