22. apr. 2017
Af Majken Munk

TILLYKKE: Ivan Pedersen fylder 67 år

Ivan Pedersen
Ivan Pedersen
Foto: Henrik Hildebrandt
Ivan Pedersen fejrer sin fødselsdag med en tur på ”dumpen” og et par aftendrinks med gode venner.

Ifølge Ivan Pedersen så glemmer mænd deres fødselsdag, efter de runder 50, derfor blev han også forbavset, da han blev mindet om sin fødselsdag.

Det er også mest Ivan Pedersens kone Jytte, der tager sig af fejringen i dag, hvor Ivan Pedersen bliver 67 år.

- Min kone spurgte "Hvad vil du i morgen? Vil du invitere folk på drinks?" Så det er nok dét, jeg vil, griner Ivan Pedersen.

Lossepladsen kalder

Udover fødselsdagsdrinks så skal de daglige gøremål også passes. Det betyder, at Ivan Pedersen skal en tur på lossepladsen.

- Jeg skal køre skrald på ”dumpen”. Sidste år flyttede vi fra en stor lejlighed på Frederiksberg til Samsø, hvor der ikke er højt til loftet. Det giver anledning til at smide en masse ud, fortæller musikeren.

Godt helbred til alle

I februar blev Ivan Pedersen opereret i hjertet, og som han selv siger, så er han en omvandrende reklamesøjle for Skejby Sygehus, for hans helbred er i top.

LÆS MERE: Gendannelsen af Laban var en and

Og netop helbredet ligger til grund for Ivan Pedersens fødselsdagsønske.

- Jeg ønsker alle i mine omgivelser ligeså godt et helbred som mig. Jeg er meget taknemlig over at have et godt helbred, fortæller Ivan Pedersen.

Til efteråret skal han med gruppen "Sing Sing Sing", hvor han spiller sammen med blandt andre Sascha Dupont og Alex Nyborg Madsen, fra midt i september turnere Danmark rundt.

Læs mere om: