20. sep. 2016
Af Trine Larsen

TILLYKKE: Janni Spies fejrer fødselsdag i Italien

Janni Spies og Michala Kjær
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Den tidligere rejsedronning Janni Spies fejrede i går sin 54-års fødselsdag i det italienske paradis ved Comosøen sammen med bl.a. datteren Michala Kjær.

Janni Spies kunne ikke være et bedre sted på sin 54-års fødselsdag 19. september end i Italien. Dagen blev fejret på Villa D'Este ved Comosøen, der i mange år har været ikke alene George Clooney og andre filmstjerners foretrukne fristed, men også Janni Spies'.

Janni Spies elsker Italien og holder også meget af at opholde sig i Støvlelandet flere perioder om året. Således altså også lige nu, hvor fødselsdagen blev fejret på det eksklusive sted mellem Rovenna og Cernobbio med pittoresk og betagende udsigt til bjergene.

LÆS OGSÅ: Kom indenfor hos Janni Spies

Janni Spies bliver hyldet af datteren

Den 54-årige fødselar nød sin datter Michalas selskab og omvendt, og på Instagram skrev Michala da også en kærlig hyldest til sin mor:

"Hun har det reneste hjerte, den mest interessante hjerne OG hun er tæske-lækker. Hjertelig tillykke mor", skrev Jannis smukke datter under et billede, hvor hun giver sin mor, Janni Spies et kærligt kys på kinden.

Også her fra BILLED-BLADET skal der lyde et stort og varmt TILLYKKE til Janni Spies.

Læs mere om: