TILLYKKE: Lisbet Dahl fylder 71 år

Lisbet Dahl

Lisbet Dahl

Foto: Birger Storm

Lisbet Dahl står foran endnu en sæson med Cirkusrevyen, der er blevet hendes store livsværk.

Søndag, 9. april 2017 - af John Lautrup

Lisbet Dahl må være gjort af et særligt stof. Ligesom Ulf Pilgaard i øvrigt. Eller også er revyer bare godt for helbredet. I en alder, hvor andre forlængst er gået på pension, er Lisbet Dahl stadig trækkraft og garant for, at Cirkusrevyen står stærkere end nogensinde. 

Med hende som instruktør og skuespiller leverer Cirkusrevyen år efter år latter med lud. Nok er løjerne for sjov, men ikke kun. Satiren er ofte skarp, blandt andet når hun selv giver den i sin glansrolle som Lars Løkke Rasmussen. 

Med Lisbet Dahl og Cirkusrevyen som trækdyr har revygenren fået en renæssance i de seneste mange år. Publikum strømmer til, og ude på Bakken må Torben "Træsko" gnide sig i hænderne. Han ejer Cirkusrevyen og har i årevis kunnet glæde sig over udsolgte forestillinger og kæmpeoverskud. 

At Lisbet Dahl ikke kun er til sjov og ballade har hun bevist mange gange i sin lange karriere. Hun mestrer også karakterrollerne. Senest så man det i TV-serien "Sommer", hvor hun var dybt bevægende i rollen som den polskfødte lægefrue. 

Lisbet Dahl har haft et farverigt privatliv med en sværm af mænd og samlevere. Hun har været gift fire gange og har fem børn med fem forskellige mænd. Tre af fædrene var hun ikke gift med. 

Stort tillykke til Danmarks ukronede revydronning.