12. jul. 2016
Af Trine Larsen

TILLYKKE: Lise-Lotte Norup er blevet mormor

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-413438.jpg
Sangerinden Lise-Lotte Norup ligner bestemt ikke en mormor af alder. Men netop mormor blev hun mandag, da datteren Mathilde blev mor for første gang til en lille dreng

Sangerinden Lise-Lotte Norup, bl.a. kendt som den ene tredjedel af gruppen Swing Sisters, er blevet mormor.

Den nye fine titel kunne hun føje til sit CV mandag 11. juli kl 6.31, hvor hendes datter Mathilde Norup Lunderskov fødte en lille velskabt dreng på næsten fire kilo og hele 55 cm lang.

- Han er så fin. Og færdig, han ligner faktisk en baby på 2-3 uger, men han ventede også længe med at komme, fortæller den stolte mormor, som naturligvis allerede har været på besøg på barselshotellet på Hvidovre Hospital, hvor den lille familie er indlagt.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Lise-Lotte Norup nervøs for sin datter

- Mathilde gik 16 dage over tiden, men han var værd at vente på, fortæller Lise Lotte Norup, der dog blev lidt nervøs for sin datter, fordi hun under fødslen mistede halvanden liter blod.

- Men de har det begge godt nu og når Mathilde, hendes kæreste Michael og "The Duke" bliver udskrevet, kommer de op og bor ved siden af os i sommerhuset i Klint et par uger, siger Lise Lotte Norup.

Barnebarnet bliver kaldt The Duke

Den lille fyrs fine kaldenavn blev til, fordi naboen på barselshotellet havde skrevet: Her bor en lille prinsesse.

- Det skulle vi jo overgå, så vi skrev; Her bor The Duke. Og det passer fint, for Mathilde og Michael vidste ikke, hvilket køn de fik, så navne skal de først til at finde nu, griner Lise-Lotte Norup, der glæder sig til at være lidt sammen med sit barnebarn, der iøvrigt er nummer to i rækken. Hendes søn, Lukas, er allerede blevet far til en dreng, Lui, på godt tre år.

Nyder at være bedstemor

- Årh ja, jeg nyder at være bedstemor, for nu er jeg også blevet folkepensionist. Altså i fuld vigør - som hidtil. Selv om jeg ikke gider være med i revy længere og bruge sommeren på dét, så optræder jeg da stadig med Swing Sisters... og dét er hyggeligt, siger Lise-Lotte Norup fra sommerlandet.

LÆS MERE: Lise-Lotte Norup springer ud som møbeldesigner

Læs mere om: