Onsdag, 12. april 2017 — af Majken Munk

TILLYKKE: Lise-Lotte Norup fylder 66

Lise-Lotte Norup
Lise-Lotte Norup
Foto: Lars H. Laursen
Hun blev kendt som den frække pige fra Sengekantsfilmene, men hendes evner rækker langt inden for både satire og musik.

Lise-Lotte Norup startede som fotomodel, men i slutningen af 60’erne fik hun smag for skuespillet, da hun fik sin første rolle på ABC-teatret. Hun fik sit første filmgennembrud med ”Det er nat med fru Knudsen” og medvirkede senere i mange af Sengekantsfilmene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes interesse for faget bredte sig også til revyscenen, hvor hun i mange år har præsteret sjove, satiriske roller. Men hun stoppede med revy sidste år og fokuserer nu mere på musikken.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Svinger med søstrene

Det er i den populære trio Swing Sisters, at hun rigtig trives. Her spiller hun sammen med veninderne Kirsten Siggaard og Kirsten Vaupel, og de har sunget sammen siden 1992. Og når der er plads i kalenderen for dem alle tre, så tager de stadig gerne ud og optræder.

- Selv om jeg ikke gider være med i revy længere og bruge sommeren på dét, så optræder jeg da stadig med Swing Sisters ... og dét er hyggeligt, fortalte hun til BILLED-BLADET sidste sommer.

En glad bedstemor

I fjor kunne hun tilføje endnu en titel til sit liv. Hun blev mormor, da hendes datter Mathilde fødte sit første barn. Godt nok havde hun også prøvet at blive farmor, da sønnen Lukas år forinden også havde fået børn. Lise-Lotte Norups søn og datter fik hun med eksmanden Lasse Lunderskov.

Privat danner hun par med Bo Siggard, som hun blev gift med til et surprise-bryllup på hendes 60-års fødselsdag. Ham har hun dannet par med i 28 år.

LÆS MERE: Lise-Lotte Norup springer ud som møbeldesigner

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden