TILLYKKE: Silas Holst og Johannes Nymark har bryllupsdag

Silas Holst, Johannes Nymark

Silas Holst, Johannes Nymark

Foto: Hanne Juul
For fire år siden sagde musicalstjernen Silas Holst og skuespilleren Johannes Nymark ja til hinanden i Las Vegas. Med deres fire års ægteskab kan ægteparret fejre blomsterbryllup.

Silas Holst og Johannes Nymark var forlovet i knapt et år før de blev viet. Det foregik på en lidt anderledes manér end de fleste danske bryllupper. Parret var på rejse i USA, og efter en uge i New York fløj det forelskede på til Las Vegas, hvor vielsen skulle stå. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Det var smukt og fantastisk, lige som vi havde ønsket os, fortalte Silas Holst til BILLED-BLADET i 2013. 

Sarafina Belafonte, Johannes Nymark, Silas Holst, Amadeus Belafonte
Foto: Privat

Sarafina Belafonte, Johannes Nymark, Silas Holst, Amadeus Belafonte

Silas Holst og Johannes Nymark blev viet den 1. juli 2013 af Silas Holsts tidligere dansepartner i ”Vild med dans”, Malena Belafonte, men også hendes datter, Sarafina, og sønnen Amadeus spillede en stor rolle i brylluppet, som brudepige og "forlover". Til stede var 20 af parrets venner og familie, naturligvis var også de stolte mødre Lene Holst og Kate Nymark med til festlighederne. 

 

Fejrede den store dag to gange

Det er ikke kun den mere private fejring af vielsen i Las Vegas brudeparret kan se tilbage på. Hjemme i Danmark blev der også plads til at fejre brylluppet for anden gang, da ægteparret havde inviteret venner og familie til bryllupsfest ved Silas Holsts far på Møn. 

Kate Nymark, Johannes Nymark, Silas Holst, Lene Holst
Foto: Birger Storm

Kate Nymark, Johannes Nymark, Silas Holst, Lene Holst

Blomsterbryllup i år

Efter en lang turné med musical-forestillingen ”Saturday Night Fever” har Silas Holst endelig lidt fri fra arbejde. Han har nu tid til at gå på barsel og bruge tiden sammen med sønnen Bob Jones. Johannes Nymark arbejder lige nu på musicalen ”(B)romance” i Scenariet under Det Ny Teater. 

Forhåbentlig får ægteparret tid til at fejre deres blomsterbryllup, som dagen kaldes, når det fjerde år af ægteskabet er oprunden.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden