Tillykke: Soffie Dalsgaard fylder 50 år

Soffie Dalsgaard

Soffie Dalsgaard

Foto: All Over
Danseinstruktøren, den tidligere Vild Med Dans-stjerne, Soffie Dalsgaard fylder i dag 50 år. Men den runde dag fejres først for alvor senere, for Soffie har elever til dans hele dagen og dem sviger fødselaren ikke.

Soffie Dalsgaard, én af Danmarks dygtigeste dansere og instruktører, fylder i dag 50 år. Og man kunne tro, at en sådan begivenhed skulle fejres efter alle kunstens regler, især når man holder sig SÅ godt som hende. Men den smukke danse-instruktør, som danskerne lærte godt at kende i de første "Vild med Dans år", har egen danseskole, Soffies Dance Studie på Lyngbyvej i København, og dér møder eleverne op til dansetimer, uanset.

- Jeg skal undervise fra kl. 16 til 22 i aften, så fejring og fest må vente, ler Soffie Dalsgaard og afslører, at dagen selvfølgelig ikke bliver helt, som den plejer - heller ikke på danseskolen, hvor der i dagens anledning bliver serveret flødeboller og afsat tid til lidt ekstra hygge.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Soffie Dalsgaard fejret fra morgenstunden

- Men jeg er skam blevet fejret. Det skete fra morgenstunden, hvor hele familien har været forbi og ønske tillykke og spise morgenmad. Både svigerforældre, mine forældre, min svigersøns forældre og så selvfølgelig min datter, svigersøn og mit barnebarn, ler Soffie Dalsgaard, der venter med den helt store 50-års fejring til næste år.

- Naturligvis skal der være FEST, men det bliver på Jespers og min bryllupsdag i august, for så er vi samtidig midt mellem min og Jespers 50-års fødselsdag og kan lave et ordentligt fælles brag af en fest, fortæller Soffie Dalsgaard, der sammen med gemalen Jesper Dalsgaard, også lige er flyttet til nyt hus i Rungsted.

Soffie Dalsgaard flyttet sammen med datter og svigersøn

 - Vi er flyttet sammen med min datter Camilla, min svigersøn Anders Milholt og min et-årige lille øjesten, Andrea. Vi deler hus og hjælper hinanden og det er SÅ dejligt og hyggeligt, siger Soffie Dalsgaard, som dermed kan følge sit lille barnebarns opvækst på nærmeste hold.

- Ja, det er vidunderligt. Men tror slet ikke, at det kan være sådan, for man skal selvfølgelig lige vænne sig til tanken om at skulle være mormor. Men jeg må nok sige, at det er fantastisk. Og at vi så også kan bo sammen, giver en helt ny dimension, siger Soffie Dalsgaard, der med flytningen til Rungsted nu bor et stenkast fra stranden, som hun benytter til et morgenbad, året rundt.

- Ja, jeg er også vinterbader, det nyder jeg meget. Også selv om jeg må bade alene, for når det bliver koldt, så kan jeg ikke lokke Jesper med, ler Soffie, der så har forsøgt at få svigersønnen interesseret.

- Men Anders lader heller ikke til umiddelbart, at synes SÅ godt om det, ler Soffie Dalsgaard, der ikke er spor ked af, at skulle arbejde på sin runde fødselsdag.

- Nej, ikke når man som jeg elsker sit arbejde og sine elever, så er det i forvejen én stor fest, smiler Soffie, der dog lader sig fejre på søndag med en lille håndfuld veninder til en "tøsefrokost". 

BILLLED-BLADET ønsker stor TILLYKKE med de 50 år og ønsker Soffie Dalsgaard den dejligste dag.

LÆS MERE: Soffie Dalsgaards datter gift

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden