25. jan. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Tillykke Stephanie fra Årgang 0: Sådan skal 18-års dagen fejres

Stephanie Van der Watt
Foto: Krestine Havemann
Som den første af de unge mennesker fra TV 2-programmet "Årgang 0" kan Stephanie fejre, at hun fylder 18 år. Den helt store festivitas skal ske på lørdag, hvor venner og familie er med til at markere den store dag.

Siden år 2000 har vi fulgt Stephanie Van der Watt og alle de andre børn fra Årgang 0, og nu fylder den første af dem 18 år.

Det er Stephanie, der i dag kan fejre sin store dag.

- Jeg skal først i skole og så være hjemme og hygge. Jeg ved ikke, om vi skal ud at spise eller noget, fortalte Stephanie, da BILLED-BLADET besøgte hende for nogle uger siden.

Fest for venner og familie

Den helt store fejring venter hun med til på lørdag, hvor både venner og familie skal være med til at fejre hende.

- Den 27. holder jeg kæmpe 18-års for familie og venner og kæmpe fest om aftenen med indtil videre 37 gæster, fortalte fødselaren.

- Ved middag kommer familien og venner af familien. Så ved 19-20-tiden har jeg inviteret en hel masse venner. Jeg havde inviteret tæt på 50, og der er indtil videre 37, der har sagt, at de kunne komme, fortalte Stephanie forventningsfuldt tidligere på måneden.

18 år med store øjeblikke

Tusindsvis af seere har fulgt Stephanie og hendes familie lige fra hun blev født, og de sidste 18 år har budt på masser at fortælle om.

Blandt andet har dagens fødselar fået fem mindre søskende og har mange gange vist sig som en god og kærlig storesøster.

Det er snart slut med at følge Stephanie, Rachel og Christian. De tre unge mennesker har taget hul på det sidste år med optagelser, og den sidste sæson af det populære program bliver sendt i begyndelsen af 2019.

Stort tillykke til Stephanie med de 18 år.

I BILLED-BLADET i denne uge kan du se de dejlige billeder, der viser Stephanies forvandling fra nuttet baby til smuk kvinde.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb04-forsider_0.jpg

Læs mere om: