Tivoli i sorg: Nu udtaler Lars Liebst sig

Poul Eriksen og Lars Liebst

Poul Eriksen og Lars Liebst

Foto: Aller Foto
En af Tivolis helt store profiler gennem mange år er gået bort. – Det er med stor sorg, at vi har fået nyheden, siger direktør Lars Liebst.

Poul Eriksen, som er forhenværende restauratør for den berømte restaurant Grøften i Tivoli, er afgået ved døden torsdag i en alder af 75 år.

For Grøftens nuværende ejer, Jacob Elkjær, kommer dødsfaldet som et chok, og også mange andre i Tivoli er hårdt ramt af den triste besked.

Poul Eriksen var respekteret

Eriksen var dybt respekteret, og han stod med sin særlige stil og udstråling for at gøre Grøften i Tivoli til et helt særligt sted gennem mere end 20 år.

Det var blandt andre forfatter Lise Nørgaard og flere andre kendte og kongelige danskere, som spiste deres smørrebrød i den hyggelige restaurant ved siden af Pantomimeteatret, glade for.

Poul Eriksen og Lise Nørgaard
Foto: Aller Foto

Poul Eriksen og Lise Nørgaard

Lars Liebst viser sin respekt

For Tivoli-direktør Lars Liebst er det trist, at den gode Poul Eriksen ikke er iblandt os længere.

- Det er med sorg, at vi har fået nyheden Poul Eriksens alt for tidlige bortgang. Han var en populær og meget engageret vært i Grøften gennem mere end 20 år. Han var manden bag en enestående succes i Tivolis historie, og da han forlod os, efterlod han Grøften i storform, siger Liebst og fortsætter.

Det er nemt at give BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

Æret være hans minde

- Han formåede at gøre et besøg i Grøften til en oplevelse for tre generationer. Han havde en enestående evne for det gode værtskab, og gæsterne gengældte det. Han var synlig blandt gæsterne og en dygtig leder for sine mange ansatte. Han var værdsat, og han vil blive huske i Tivoli, som en der for alvor gjorde Grøften folkelig i ordets allerbedste betydning. Her og nu går tankerne til Pouls familie - æret været hans minde”.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden