23. maj. 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen

Torben Træsko var i audiens hos kronprins Frederik: Det var en stor oplevelse

Torben Træsko.
Torben Træsko.
Foto: Hanne Juul
Det var første gang at Cirkusrevyens direktør var på Christiansborg Slot, og det var en god oplevelse.

Tilbage i marts blev Cirkusrevyens direktør, Torben ”Træsko” Pedersen, udnævnt til Ridder af Dannebrog, og fik til RevyDanmarks generalforsamling overrakt Ridderkorset.

Og nu fik den garvede direktør endelig muligheden for at takke for den flotte udnævnelse.

Mandag havde kronprins Frederik nemlig inviteret til offentlig audiens, hvor det altså var muligt at komme forbi og takke for en orden eller medalje.

Og den chance lod Torben Træsko naturligvis ikke passere.

- Det gik fint, synes jeg. Jeg har ikke været der før, så det var en stor oplevelse, fortæller Torben Træsko til BILLED-BLADET dagen derpå.

Der var dog noget, der ikke var som det plejer at være.

For normalt er det dronningen, der står for den offentlige audiens, men denne gang var det altså kronprinsen, der mødte de fremmødte gæster.

Hvorfor ved Torben Træsko dog ikke.

- Jeg fik ingen forklaring på det. Der kom en hen til os to minutter før og sagde, at det var kronprinsen, men vi fik ingen forklaring på hvorfor – eller jeg fik i hvert fald ikke – men han var rigtig sød og rar, det må jeg sige, siger han til BILLED-BLADET.

Det ændrede dog ikke på Cirkusrevyens direktørs oplevelse. Og så fik han også lige sneget en lille invitation afsted til kronprins Frederik og familien.

- Det var en stor oplevelse, og så fik jeg inviteret kongefamilien i revyen, så må vi se om de kommer, lyder det fra Torben ”Træsko” Pedersen.

Efter audiensen fejrede han sin nye titel og oplevelsen med et stykke mad med familien.

Læs mere om: