Troels fra Landmand søger kærlighed: Bor ikke længere alene

Troels Hymøller. 

Troels Hymøller. 

Foto: Claus Fisker
Troels Hymøller er stadig single. Dog bor han ikke længere alene. Læs her hvordan det er gået landmanden, siden kameraerne slukkede.

- Det er gået møj stille og roligt. Jeg har da holdt vægten, griner Troels Hymøller om tiden efter ”Landmand søger kærlighed”.

Kærlighed blev det ikke til i denne omgang, men landmanden er stadig lige rap i replikken. Siden kameraerne slukkede er der også sket en del i vestjydens liv.

Troels har fået en sambo 

Forholdet mellem Nadine og Troels holdte ikke. Derfor havde Troels stadig en masse kvadratmeter til sig selv, og han kedede sig frygteligt alene. Det havde han dog en løsning på.

- Jeg bor i dag sammen med 18-årige Frederik. Han flyttede ind nærmest efter vi var færdige med at filme. Det er lækkert at bo sammen med en – vi er blevet gode venner, fortæller Troels.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Frederik arbejder nede ved Troels’ nabo, og de to havde mødt hinanden et par gange før. Det kom dog ret hurtigt, at Frederik endte med at flytte ind - men som landmanden indskyder: - Vi er jo ret gæstfrie her vestpå.

Lærte sig selv bedre at kende 

Selvom programmerne ikke endte ud i kærlighed for Troels, fik han dog en masse andet med. Programmerne gav da også noget helt særligt til vestjyden, som på ingen måder fortryder sin medvirken.

- Man lærte sig selv bedre at kende på en måde. Man blev skubbet ud af sin komfort-zone, det giver noget, lyder det fra Troels, som på ingen måde har opgivet at finde kærligheden. 

Se alle årets landmænd i galleriet herunder: 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden