Udsigt til hav og bjerge: Se Mette Lisby og Jesper Bæhrenz’ skønne hus i Los Angeles

Jesper Bæhrenz og Mette Lisby.

Jesper Bæhrenz og Mette Lisby.

Foto: Martin Høien
Mette Lisby og Jesper Bæhrenz er vendt tilbage til Danmark og har sagt farvel til et dejligt hus i Los Angeles.

Mette Lisby og Jesper Bæhrenz har haft bopæl i Los Angeles siden 2009 i et fantastisk hus tæt på Hollywood, men har valgt at flytte tilbage til Danmark for at se mere til familie og venner.

I Los Angeles boede medieparret i 11 år i et hus på 400 kvadratmeter med udsigt over bjerge, Stillehavet og blot otte minutters kørsel fra den legendariske Sunset Boulevard. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fældede en tåre

Da huset blev solgt fældede Mette Lisby en tåre, for der var masser af minder og oplevelser forbundet med hjemmet i det amerikanske. 

– Når jeg har mange gode minder med noget, ja, så bliver jeg berørt. Og da jeg var i Los Angeles for at ordne det sidste ved huset, kunne jeg præcis mærke, hvorfor vi valgte at bo dér, fortæller Mette Lisby til BILLED-BLADET.

Tæt på

– Foruden bjergene og Stillehavet boede vi tæt på hele den kreative idé-kedel i Hollywood. Det var en unik kombination, fortæller Mette Lisby. 

Parret bor nu i en fremlejet lejlighed på Frederiksberg, hvor begge glæder sig til at genopdage ikke bare København, men hele Danmark efter det dejlige eventyr i USA.

Se huset i videoen, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise, fra Mette Lisbys Instagram-profil:

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden