14. aug. 2018
Af Trine Larsen

Ulf Pilgaard efter sygdom: Farvel til Cirkusrevyen

Ulf Pilgaard
Ulf Pilgaard
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Skuespilleren Ulf Pilgaard er færdig med denne sæson af Cirkusrevyen og afløses af Henrik Kofoed og Niels Olsen. Ulf Pilgaard skal have ro og fred til at gennemgå en række ekstra lægelige undersøgelser, så han kan blive helt rask.
Efter nogle uger at have været tilbage på scenen blev 77-årige Ulf Pilgaard desværre utilpas efter to forestillinger i teltet på Bakken i lørdags. Ulf Pilgaard er frisk igen, men nu skal han igennem nogle ekstra undersøgelser, så lægerne kan finde ud af, hvad der har gjort Ulf Pilgaard syg og utilpas flere gange i løbet af sommeren.

Ulf Pilgaard skal have ro

Derfor vil hans ven og instuktør i revyen, Lisbet Dahl, og direktør Torben "Træsko" Pedersen, ikke tage nogle chancer omkring skuespillerens helbred. For selv om han igen er frisk, ønsker alle, at Ulf Pilgaard ikke overanstrenger sig. - Det er helt vildt ærgerligt, at vi må undvære Ulf. Men i den kommende tid skal han gennem nogle lægetjek og tests, og det vil vi gerne give ham fred og ro til, fortæller instruktør Lisbet Dahl.

Ulf Pilgaards dygtige afløsere

Henrik Koefoed, der også trådte til under Ulf Pilgaards sygeperiode i juli, vil kunne opleves på Dyrehavsbakken til og med den 31. august. I Aalborg Kulturcenter, hvor revyen spiller den 5.-9. september, bliver det Niels Olsen, der overtager Ulf Pilgaards numre.
- Vi er utrolig glade for, at så professionelle kræfter som Henrik Koefoed og Niels Olsen kan hjælpe os resten af sæsonen. Publikum kan derfor trygt glæde sig til nogle forrygende forestillinger – også her i slutningen af sæsonen, siger Cirkusrevyens direktør, Torben "Træsko" Pedersen. Ulf Pilgaard er som allerede annonceret på plakaten igen til Cirkusrevyen 2019. Han ser frem til sin 39. sæson i Cirkusrevyen, og hele revyholdet glæder sig til, at Ulf kommer stærkt tilbage til næste år sammen med Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup og debutanten i Cirkusrevyen, Karsten Jansfort.

Læs mere om: