Torsdag, 9. september 2021 - af Trine Larsen

Ulf Pilgaard overrasket med særlig hyldest

Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard

Foto: Mikael Rieck
Der var mange overraskelser for Ulf Pilgaard i anledning af hans 40 års jubilæum i Cirkusrevyen, som blev fejret i søndags. Alle sejl var nemlig sat til og revydirektør Torben "Træsko" Petersen havde ikke sparet på overraskelserne.

Skuespilleren Ulf Pilgaard, 80, hører til i en kategori af skuespillere, hvor man må undres over, at der ikke allerede er opkaldt ting og sager efter den populære skuespiller, som alle i hele Danmark kender for sine kunstneriske præstationer, også udenfor Cirkusrevyen.

Ulf Pilgaards særlige "Ulf-øl"

Men dét er der lavet om på nu. Der er nemlig blevet lavet en Ulf-øl!

Eller rettere, Cirkusrevyens direktør, Torben "Træsko" Petersen fik i anledning af jubilæet fremstillet 2500 speciel-etiketter i de øl, som blev drukket denne aften. Etiketter, som havde Ulf på forsiden som en ekstra hyldest til den store skuespiller.

Ulf Pilgaard blev hyldet med en helt særlig øl.

Foto: Mikael Rieck

Roald Als-tegninger til alle gæsterne

Samtidig havde han også fået lavet en særlig nummereret tegning til samtlige gæster, en tegning, lavet af tegneren Roald Als til ét af Ulf Pilgaards glansnumre i revyen fra 2004 om Muhamed-krisen.

Foto: Mikael Rieck

 

Læs mere om den flotte fejring i reportagen fra Ulf Pilgaards jubilæumsfest i BILLED-BLADET og gå også på opdagelse i galleriet herunder:

GALLERI: Ulf Pilgaards 40 års hyldest (Foto: Mikael Rieck)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden