VIDEO: Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg holdt velgørenhedsfest

Se også:

Nicklas Bendtner og kæresten Julie Zangenberg havde i aftes lokket alle deres pengestærke kendis-venner til Hotel D’Angleterre for at deltage i en stor velgørenhedsmiddag med efterfølgende auktion.

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner var i sort smoking og hans kæreste, skuespilleren Julie Zangenberg, i en festkjole fra Lasse Spangenberg, da de tog imod 195 prominente gæster til et såkaldt Spring Ball på Hotel D’Angleterre fredag aften.

Anledningen var velgørenhed.

Bendtner og Zangenberg står i spidsen for "Rich Without Money Foundation", der har til formål at skaffe penge til forskellige projekter, der kan gøre hverdagen en smule lykkeligere for syge børn i Danmark.

Nicklas Bendtner havde blandt andet skaffet en signeret trøje fra fodboldstjernerne Messi og Ronaldo, som gæsterne i aftenens løb kunne byde på.

Hvert bud startede på 10.000 kroner.

Men den tidligere landsholdsangriber havde også sat sig selv på auktion.

- Man kan vinde en pokeraften med mig på Casino Copenhagen. Og jeg lover den bliver hyggelig, og at jeg ikke vil ruinere nogen, sagde Bendtner grinende. Pokeraftenen for 8 personer blev udloddet til en pris af 3.500.

Også en middag på restaurant MASH i København med Julie Zangenberg var blandt aftenens gevinster.

Bendtner og Zangenbergs mange gæster – deriblandt Medina, Remee, Tina Lund og Allan Nielsen, og håndboldstjernen Hans Lindberg – blev først budt velkommen i Palmehaven af værtsparret Adam Duvå Hall og Peter Falktoft.

Herpå ventede to af aftenens tre lækre retter, inden auktionen begyndte under ledelse af Alexa Bruun Rasmussen, og så blev aftenen afsluttet med manér af et stand-up show med Andreas Bo Pedersen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden