10. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Vild med dans-vært og hendes eks nød festlig aften på d’Angleterre

Sarah Grünewald og hendes ekspartner Rasmus havde en forrygende aften sammen, da BILLED-BLADET holdt TV-GULD-fest på Hotel d’Angleterre.
Tv-værten Sarah Grünewald skal skilles fra sin mand gennem knap fem år, Rasmus Backhausr. Det annoncerede hun og Rasmus for et par uger siden. Sarah og Rasmus er dog stadig bedste venner, og de var i absolut topform sammen til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest forleden. Vi talte med det nyskilte par ved ankomsten til årets store prisfest på Hotel d’Angleterre, og de fortalte om den nye situation i deres forhold.

De bedste forældre

For et par uger siden meldte "Vild med dans"-værten i et opslag på Instagram ud, at hun og Rasmus Backhaus havdet truffet en svær beslutning. "Ras og jeg har truffet verdens sværeste, men vigtigste beslutning - det er, at gå fra hinanden", lød det som indledning på opslaget. "Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis, og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden", lød det desden fra Sarah, som sammen med Rasmus har sønnen Luis.

Se alle kjolerne og kyssene

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du nyde en kæmpe reportage fra årets TV-GULD-fest på Hotel d’Angleterre - du får hele 32 siders flot tillæg med alle kjolerne, kyssene, dansebillederne og de unikke øjeblikke fra årets gyldne prisfest.

Læs mere om: