Vild med dans-parrets nye triumf: Silas og Jakob dybt rørte

Jakob Fauerby og Silas Holst

Jakob Fauerby og Silas Holst

Foto: Lars H. Laursen
På scenen i Cirkusbygningen lod Silas Holst og Jakob Fauerby sig hylde som aftenens helt store vindere.

Hvert år hylder Rainbow Business Denmark personer, organisationer og virksomheder, som er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT-personer i Danmark, og i år blev de helt store vindere Silas Holst og Jakob Fauerby, der blev kåret som Årets LGBT+personer.

Silas og Jacob var dybt rørte

Silas og Jakob var dybt rørte på scenen, og for dem var det endnu en stor fælles triumf, efter duoen i 2019 som det første rene herrepar nogensinde vandt Vild med dans-finalen, og i det hele taget leverede fantastiske præstationer gennem hele danseprogrammet på TV2.

Mary klappede

Silas og Jakob blev hyldet af alle, og også kronprinsesse Mary var begejstret for, at de to herrer blev aftenens store vindere.

Blandt de øvrige store vindere til Rainbow Awards var årets sportsprofil, fodboldspilleren Pernille Harder, samt årest musikprofil Anne Linnet. Årets hetero blev den professionelle fodboldspiller fra FC København Viktor Fischer.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du komme på besøg hos prinsesse Benedikte, og så har vi midt i en svær tid med corona-restriktioner været med dronning Margrethe på en helt særlig opgave.

Desuden byder vi på et stort interview med Divya Das og Kim Bildsøe, og så varmer vi op til Vild med dans.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden