Fredag, 20. januar 2017 - af Liz Rørsig

Vild med dans-stjernen Karina Frimodt åbner egen danseskole i Holte

Karina Frimodt.

Karina Frimodt.

Martin Høien/BILLED-BLADET
Karina Frimodt fra ”Vild med dans” byder snart velkommen til sin egen danseskole Karina Frimodt Dans.

”Vild med dans”-stjernen Karina Frimodt har fået opfyldt sin store drøm: Hun åbner egen danseskole i Holte nord for København.

Danseskolen Karina Frimodt Dans har åbent hus den 29. januar klokken 11–15 på Morlenesvej 2 i Holte, og den 30. januar går danseholdene i gang. 

- Jeg glæder mig helt vildt og har mange sommerfugle i maven. Lige nu maler jeg væggene og er med til at sætte lokalerne i stand, fortæller Karina til BILLED-BLADET. 

Er selv instruktør

Karina vil selv være at finde blandt instruktørerne i blandt andet ”Vild med dans”-pardans, børnedans samt showdance, og Laura Drasbæk underviser i yoga. 

Vil du læse det allerførste nummer af BILLED-BLADET fra 1938? Se her hvordan!

- Laura og jeg delte garderobe med hinanden i ”Dirty Dancing”, og da jeg nævnte min drøm om at åbne en danseskole, tilbød hun at undervise i yoga. Hun er så dejlig at være sammen med, og jeg glæder mig til at få hende med. 

Silas Holst bliver gæstelærer

- Silas Holst er med som gæstelærer, og det bliver Claudia Rex også. Derudover har jeg lovet min datter Mathilde, 9 år, at hun gerne må være min assistent ved nogle af børnedans-holdene. Det ville hun så gerne, tilføjer Karina med et smil. 

LÆS MERE: Karina Frimodt fandt knude i brystet

- Når man har nogle drømme, så skal man prøve at udleve dem, mens man kan. Den 27. januar sidste år blev jeg opereret for anden gang (i forbindelse med forstadier til kræft, red.), og ét år efter åbner jeg danseskole. Det er ret vildt at tænke på og dejligt, at jeg har mulighed for at realisere én af mine store drømme, siger Karina.  

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden