14. okt. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Vild med dans-vært Martin Johannes Larsen og hustruen: Det var kærlighed ved første blik

Martin Johannes Larsen
Martin Johannes Larsen
Foto: Martin Høien
"Vild med dans"-værten Martin Johannes Larsen og hustruen Sara-Lisa Schuster-Rossel mødte hinanden på DR for fem år siden.

Martin Johannes Larsens karriere har i den grad taget fart de seneste år, og hver fredag kan man lige for tiden opleve ham som vært på ”Vild med dans” sammen med Sarah Grünewald.

- Nogle gange møder man mennesker, man føler, man har kendt længere tid, og sådan har jeg det med Sarah. Vi klikkede kemimæssigt fra start, så det var en fornøjelse, og hun får mig til at føle mig meget tryg, fortalte den 32-årige komiker kort før sæsonpremieren.

Mødte hustruen på DR

Den opstod også lynhurtigt god kemi mellem Martin Johannes Larsen og Sara-Lisa Schuster-Rossel, da de for fem år siden mødte hinanden, da de begge arbejdede på DR.

- Jeg var praktikant derude, og så havde jeg skrivebord lige over for Martin. Så fik vi øjenkontakt, og så opstod der sød musik, fortalte Sara-Lisa på den røde løber om sin mand.

Stolt af Martin

Parret blev gift i 2021, og hun er pivstolt over, at manden nu er vært på et af Danmarks absolut største tv-programmer.

- Det er fedt, og jeg synes, det er fedt, at han får lov at vise den anden side af ham, som er den mere rolige og varme Martin. Mange kender ham fra Instagram, hvor han er lidt en karakter, så det bliver godt for ham at vise, at han også er noget andet, fortalte Sara-Lisa, som ikke kommer til at savne ham de næste mange fredage, når han er vært på ”Vild med dans”.

- Jeg skal ind at se det hver eneste fredag, så jeg skal ikke undvære ham, forsikrede hun.

https://imgix.billedbladet.dk/20220901_mr_comedy_087.jpg
Sara-Lisa og Martin Johannes Larsen
Foto: Mikael Rieck

Læs mere om: